Η σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της – Το καλοκαιρινό τεύχος της διανησιωτικής εφημερίδας είναι εδώ!

Μετά από μια γεμάτη χρονιά με μάθηση, δράσεις και εμπειρίες, η σχολική κοινότητα κάνει ένα διάλειμμα για ανάσες και ξεκούραση. Το καλοκαίρι είναι πλέον εδώ – και τι καλύτερη συντροφιά για τις μέρες στην παραλία από το καλοκαιρινό τεύχος της διανησιωτικής εφημερίδας;

Φέτος, στο πλαίσιο του θερινού μας αφιερώματος, σας ταξιδεύουμε σε όμορφα μέρη, μοναδικές εμπειρίες και ιστορίες από τα νησιά μας! Το Αφιέρωμα στα Ταξίδια περιλαμβάνει άρθρα, φωτογραφίες και αφηγήσεις που δημιουργήθηκαν από τους ίδιους τους μαθητές, με τη φρέσκια ματιά και τη δημιουργικότητά τους να ξεχωρίζει.

📖 Βρείτε το τεύχος εδώ και ανακαλύψτε τη φωνή των παιδιών, μέσα από τις σελίδες μιας εφημερίδας που ενώνει μαθητές από διαφορετικά νησιά – γεωγραφικά απομακρυσμένους, αλλά δημοσιογραφικά ενωμένους.

Η εφημερίδα δημιουργήθηκε με τη δημοσιογραφική υποστήριξη και καθοδήγηση του iMEdD, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού τους προγράμματος. Ένα μεγάλο «μπράβο» σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν!

Καλή ανάγνωση και καλό καλοκαίρι σε όλους